El seminari de Tancament Fiscal i Comptable impartit per Cecot Formació i Desenvolupament arriba a la seva 35a edició consolidant l’èxit d’assistència

Eulàlia Martínez: “La necessitat d’actualitzar requisits i normativa, sumada a la complexitat fiscal actual, converteixen aquest seminari en una formació prioritària per a la majoria d’empreses”
  • Aquest seminari de tancament de l’exercici anual és una de les formacions més demandades i amb més índex d’assistència de l’any entre les empreses associades a la Cecot. 
  • A l’edició d’enguany pren rellevància als criteris de compliment de la fiscalitat mediambiental i les implicacions amb l’àmbit de la sostenibilitat.  

Cecot formació i desenvolupament ha posat en marxa aquesta setmana el seminari de Tancament Fiscal i Comptable d’aquest exercici 2022 de la mà de l’assessor fiscal de la Cecot Enric Rius i del seu equip de col·laboradors.  Rius recorda que “el fet d’aplicar correctament la regulació normativa és molt important per tal d’evitar contingències fiscals futures”.

El principal objectiu d’aquesta actuació formativa és aprofundir en la normativa fiscal i comptable aplicable a aquest exercici per tal d’optimitzar la tributació de societats i comptabilitzar correctament les seves operacions, i que els assistents coneguin les novetats fiscals i comptables. A banda, el seminari també fa una pinzellada sobre les novetats pel 2023, en especial en el projecte de la Llei General de Pressupostos.

El perfil de les persones assistents és, fonamentalment, de responsables i professionals del departament de comptabilitat, directors/es financers, controllers, assessors/es, consultors/es comptables i financers.

“El seminaris de Tancament fiscal i comptable és el “clàssic” de cada any i poden incloure’s dins la voluntat de Cecot formació i desenvolupament de donar les eines necessàries a les empreses per estar al dia de les noves reglamentacions així com adaptar-se a les diverses conjuntures” afirma la directora de Cecot Formació i Desenvolupament, Eulàlia Martínez Puig qui afegeix que “la necessitat d’actualitzar requisits i normativa, sumada a la complexitat fiscal actual, converteixen aquest seminari en una formació prioritària per a la majoria d’empreses”.

En l’edició d’aquest any, i degut a la problemàtica actual sobre la sostenibilitat, s’ha incorporat un punt on s’abordarà concretament la fiscalitat ambiental, l’impost sobre els gasos fluorats i els envasos no reutilitzables. Aquest punt el durà a terme un consultor de l’equip de Rius Consultors especialitzat en fiscalitat ambiental.  

El seminari de Tancament Fiscal i Comptable impartit per Cecot Formació i Desenvolupament arriba a la seva 35a edició consolidant l’èxit d’assistència