Cecot Home

TROBADA ANUAL DE DESPATXOS PROFESSIONALS | Facturació Electrònica: Transformant el futur dels despatxos professionals

 

La irrupció de la facturació electrònica en els despatxos professionals i les petites i mitjanes empreses està causant un gran impacte en el sector, exigint un canvi de paradigma. En aquest moment decisiu, és essencial que el col·lectiu es reuneixi per discutir els reptes quotidians i proposar solucions que facilitin el progrés, mitjançant la connectivitat i la formació continuada.

La segona edició de la Trobada Anual de Despatxos Professionals de Cecot pretén donar resposta a aquest desafiament. Programat per al 17 de setembre de 2024 sota el lema “Facturació Electrònica: Transformant el futur dels despatxos professionals”, aquest esdeveniment serà una oportunitat única per a conèixer les eines tecnològiques en facturació electrònica amb companyies proveïdores de solucions digitals.

La Trobada Anual de Despatxos Professionals és una jornada orientada al creixement professional, fomentant el debat constructiu, la posada en comú de coneixements i el networking, tot aportant inspiració i solucions pràctiques per als reptes del sector.

Properament més informació.