Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

L’objectiu dels Reconeixements Cecot és el de distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals. És una funció bàsica en una organització empresarial com la nostra que pretén ser connector entre empreses, entre empreses i administració, entre empreses i societat. 

La Cecot organitza els seus Reconeixements empresarials des de l'any 1995 que han anat evolucionant en paral·lel, i a vegades per davant, dels nous paradigmes empresarials i econòmics que s'han anat desenvolupant en les darreres dècades. Amb el temps, aspectes com la responsabilitat social, la sostenibilitat, la prevenció i salut laboral, la digitalització han anat prenent rellevància en el marc d'aquests guardons i en les bases per la convocatòria dels mateixos, i continuarem incorporant a la valoració de les candidatures, tots aquells aspectes d'actualitat que millorin la competitivitat empresarial tenint sempre present la preocupació per l'entorn i la cohesió social.

Els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial prenen especial importància en el transcurs de l'acte de lliurament de guardons que organitzem sota el nom de La Nit de l'Empresari i que és ja una cita consolidada en les agendes dels empresaris i empresàries d’arreu de Catalunya. La nostra voluntat amb aquest sopar multitudinari és el de posar en contacte empresaris/es, directius/ves i executius/ves poden trobar-se amb personalitats del món polític, econòmic i empresarial en un ambient distès i festiu.

Qui hi assisteix?

La Nit de l’Empresari ha esdevingut un punt de trobada “social” que ha anat conformant un teixit de relacions que, edició rere edició, reiteren la seva participació.

Quin ressò mediàtic s’ha guanyat aquest esdeveniment?

La Nit de l´Empresari de la Cecot acredita cada any més de 50 professionals dels principals mitjans de comunicació del país.

Començant pels mitjans d'àmbit local i comarcal, passant pels mitjans generals i finalitzant pels mitjans purament econòmics, la Nit de l'Empresari representa per la Cecot un marc únic de reforç institucional i plataforma de reivindicació de millores per a la competitivitat de les pimes catalanes, incidint en l'opinió pública a través dels mitjans de comunicació assistents.

                                                                                           

                                                          www.nitdelempresari.com | Galeria d'imatges Edicions Anteriors