Què és la Cecot?

La Cecot som una confederació empresarial multisectorial, constituïda l'any 1978 i integrada per una gran diversitat de gremis i associacions empresarials a qui representem davant dels interlocutors socials. 

Missió 

La nostra missió és la de promoure i defensar èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures, d'acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic del seu entorn'.

Valors que promovem

A la Cecot compartim uns valors encaminats a proporcionar la plena satisfacció de l'associat tenint en compte: 

  • L'orientació a l'associat  
  • La qualitat 
  • El treball en equip 
  • La innovació

Defensa empresarial

Independentment del context polític en curs, des de la Cecot seguim reclamant a tots els grups parlamentaris que cerquin i arribin al màxim d’acords possibles que beneficiïn el desenvolupament econòmic i empresarial, tenint present la cohesió social com una peça fonamental i necessària per enfortir la nostra societat del benestar.

Des de la Cecot creiem que si es posa més accent en polítiques socials, s'ha d'explicar que primer toca ajudar a generar més ingressos i que això passa per ajudar al teixit empresarial que és qui genera l’ocupació i la riquesa.

Passa també per no augmentar la pressió fiscal addicional. És preferible una millor gestió, més eficiència, més aprimament i més transparència informativa i de dades. Ara toca ajudar a millorar la renta neta dels treballadors, autònoms i els resultats de les empreses.