Cecot Home

Visita al Blue Tech Port i Visita Marítima

 

Des del Club Cecot d'Innovació i Tecnologia estem organitzant una nova visita divulgativa a empreses i entitats que destaquen en els camps de la innovació i la tecnologia. Aquest cop hem organitzat una visita al Blue Tech Port i visita marítima el pròxim dimecres, 13 de març a les 10 hores.

El Blue Tech Port és un nou espai per a les empreses que té com a objectiu impulsar la innovació en tots els sectors relacionats amb l'economia blava.

L'espai, situat en el Pier 01 que Tech Barcelona té al Palau de Mar, acollirà empreses i projectes emprenedors vinculats amb el sector portuari, logístic i del turisme blau, però també amb sectors més disruptius, com la robòtica submarina, la intel·ligència artificial aplicada al medi marí, la recuperació de la biodiversitat de la mar o components farmacèutics fets a base de productes marins, entre altres. 

El programa de la jornada:

  • Presentació del BlueTech Port: el hub d'innovació del Port de Barcelona a càrrec del Sr. Joan Carbonell, responsable de suport a la innovació i estratègia de negocis.
  • Visita a les instal·lacions del BlueTech Port.
  • Trasllat dels assistents cap al World Trade Center.
  • Visita marítima a càrrec del Sr. Javier Garrido, manager innovation.

La visita tindrà una durada aproximada de 2 hores.

Les places són limitades i per rigorós ordre d'inscripció.