Cecot Home

Transició Energètica: Una oportunitat per reduir els costos de l'energia

Informació

La Transició Energètica implica un canvi dràstic en el model de producció d'energia, deixant enrere els combustibles fòssils com el pretroli, el carbó i el gas natural, i aprofitant fonts renovables com el sol, l'aire i l'aigua. Aquesta transició també implica un canvi progressiu en la forma de gestionar i utilitzar l'energia per guanyar eficiència, incrementant el seu ús compartit i participat.

En aquesta sessió volem facilitar-vos eines per entendre la Transició Energètica i com veure-la com una oportunitat per contribuir a descarbonitzar les activitats econòmiques i reduir significativament els costos energètics.

De la mà de Manel Torrent, director de l'Institut Català d'Energia, Irene Bartol, sòcia del despatx Prat Rubí Advocats especialitzats en l'àmbit regulador energètic, Pep Sales, enginyer i doctor per la UPC i divulgador de temes energètics, tractarem aspectes com el marc regulador europeu i com afectaran els temes energètics a l'agenda política, econòmica i social 2020.

D'altra banda. en David Garrofé, secretari general de la Cecot, presentarà el projecte Cecot Renovables-Oficina per a la Transició Energètica que té per objetiu fomentar l'estalvi de costos, l'eficiència energètica i la instal·lació de sistemes d'energies renovables o l'autoconsum d'energia fotovoltaica.

L'acte estarà presidit per Antoni Abad, president de la Patronal Cecot.