Cecot Home

SESSIÓ DIGITAL: Ciberseguretat: Com prevenir i que cal fer davant d’un atac

Informació

 

El context de digitalització a les empreses s'ha accelerat en els darrers mesos. La irrupció de la COVID-19 i les mesures per reduir-ne el contagi ha provocat una ràpida implementació del teletreball, de manera que més d'un sistema informàtic es pot trobar en una situació de vulnerabilitat. 

Durant la sessió, en Tomàs Moré, responsable de la campanya per a empreses #NegoCibersegur de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya ens presentarà els recursos de l'Agència orientats a prevenir incidents i a fer un ús segur de les TIC.

D'altra banda, l'Albert Álvarez, Cap de la Unitat Central de Delictes Informàtics de Mossos d'Esquadra, presentarà quina és la funció del Cos dels Mossos d’Esquadra davant dels atacs a empreses i com han de procedir les empreses en aquestes situacions. Ens facilitarà tot un seguit de consells per prevenir els diferents tipus d'atacs cibernètics i recomanacions d'actuació davant d’un atac, com recavar les evidències per poder tramitar la denúncia.

La sessió estarà moderada per Pedro Gómez, president de l'Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya, l'ASEITEC, i assessor TIC de la Patronal Cecot.

Benvinguda a càrrec d'Hble. Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Samper