Cecot Home

ONLINE WEBINAR: Com encertar el millor pais per exportar?

Informació

Tot i que ja estem en fase de desconfinament, el retorn a la “normalitat” serà molt lent, i persistirà durant força temps la impossibilitat de realitzar viatges presencials per a la obertura o manteniment de mercats internacionals, degut a la pandèmia del Covid-19. Aprofitem aquest temps per revisar i/o replantejar el nostre Pla de Promoció Internacional, i actualitzem les eines per a fer-ho. Es per això que us informem d’una nova proposta de webinar, per tal d’actualitzar conceptes i donar-vos eines per saber respondre amb èxit als nous reptes.
 

Per assistir al webinars, que es farà on-line aprofitant la plataforma Zoom, caldrà emplenar la inscripció per a la sessió. Posteriorment s’enviarà el codi d’accés.

 

COM ENCERTAR EL MILLOR PAIS PER EXPORTAR?

Evita l’error habitual d’anar al país equivocat.
 

PONENT: Albert Campi. Director General BBI Spain. BBI és una empresa d’origen holandès que ja ha fet més de 1000 projectes d’internacionalització en pimes europees. Albert Campi, desprès de dirigir empreses internacionals, dirigeix BBI, en combinació amb la tasca de coaching estratègic.
 

Data: DIMECRES, 27 de maig de 2020

Hora: de 12:00h a 12:45h

Inscripcions