Cecot Home

Empresa'nt - Claus per fer créixer la teva organització

Vine a conèixer les claus per créixer la teva organització

Informació

Com crear empreses més fortes? Com comunicar millor les nostres idees o productes? Què et cal tenir en compte per fer front als principals problemes de les empreses i com aplicar-ho en el vostre dia a dia?

Aquest proper 7 de març a les 18h vine a LaFACT a viure una jornada per "fer empresa" i compartir i conèixer les claus per fer créixer la teva empresa o organització.

Programa:

18h - Benvinguda
18.05h - "Si no comuniques, no existeixes: 10 claus per connectar amb el teu equip i la teva clientela" amb Cristina Febrer (consultora, formadora i speaker experta en comunicació).
18.30h - "El que els empresaris saben i moltes vegades no apliquen" amb Rafel Busom (consultor especialitzat en finances i estratègia)
18.55h - "Temps difícils creen empreses fortes" amb Mónica Mendoza (psicòloga, coach i formadora en vendes)
19.45h - Networking "La decadència dels Quixots" amb José María Sallés (consultor expert en motivació, networking i innovació)

Si voleu entrades, podeu comprar-les dirigint-vos a LaFACT 1 hora abans de l'inici de l'acte.

Durant la jornada també es presentarà l’espai “Empresa Social” que la Cecot posarà en marxa ben aviat. Un nou espai per a aquelles entitats i empreses que es dediquen a la cura, atenció de persones, el lleure, la cultura o l’esport i que busquen rebre informació i orientació sobre ajudes, espai per fer networking, per donar-se a conèixer…

Lloc de l'esdeveniment: LaFACT, Rambla d'Ègara, 340 (Terrassa)