Cecot Home

CICLE DE DIÀLEGS: Nous models de consum en un futur proper

Informació

Ponent:

Genís Roca, fundador i president de RocaSalvatella, consultora especialitzada en la transformació digital de les organitzacions, els seus processos i models de negoci. 

Amb més de 25 anys d’experiència en la direcció d’empreses, creació de projectes  a Internet i exploració del potencial de les xarxes, és un expert en la transformació digital i el seu impacte en els entorns personals, professionals i empresarials. Durant dos anys consecutius, el 2013 i 2014, ha estat seleccionat per al diari El Mundo com un dels 25 espanyols més influents d’Internet. 
Forma part de diferents consells assessors i consellers d’administració, la seva opinió ha estat requerida en comissions governamentals, manté seccions estables a la premsa i a la ràdio i és convidat habitual com a expert en diferents cadenes de televisió. El 2010 la patronal empresarial el va premiar com a millor conferenciant de l’any. 
És arqueòleg especialitzat en Paleolític Inferior llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona i MBA per ESADE. És professor convidat en diferents centres universitaris i escoles de negoci.     

Modera:

Antoni Abad,  president de la Cecot

Patrocinador: