Actualitat

La Generalitat ha decretat deu dies de dol per les persones víctimes de la COVID-19 i a la Cecot volem expressar el nostre sentit condol als familiars de les víctimes de la pandèmia i tenir un moment de record per totes les persones que han traspassat a causa d'aquest virus.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha decretat dol a tot el territori de Catalunya amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19 i des de la Cecot volem expressar el nostre condol a les famílies de les víctimes de la pandèmia.

A partir d'avui entra en vigor el DECRET 58/2020, de 26 de maig, pel qual es declara dol a tot el territori de Catalunya amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19. Des del mes de març d'enguany, els ciutadans de Catalunya han patit les conseqüències d'una crisi sanitària sense precedents generada per la COVID-19.

Una pandèmia a escala mundial i amb uns efectes devastadors, que encara avui no hem pogut superar. Aquesta situació extrema que ha patit i està patint el poble de Catalunya ha tingut múltiples conseqüències negatives en els nostres serveis públics i els seus treballadors, en l'economia del nostre país i en la vida de tots i cadascun dels ciutadans. La vessant més cruenta d'aquesta crisi sanitària ha estat la pèrdua de milers dels nostres conciutadans i, en molts casos, amb la conseqüència més dolorosa que les seves famílies i amics ni tan sols han pogut acomiadar-los, ni acompanyar-los en els darrers moments de la seva vida.

El Govern de la Generalitat, compartint la tristesa i el desconsol amb tots els ciutadans de Catalunya que han patit aquests efectes de la pandèmia, vol manifestar el seu dol i, alhora, acompanyar en aquests moments les famílies de les víctimes.

A la Cecot, més enllà de continuar treballant perquè la crisi econòmica que s'està derivant de la crisi sanitària impacti el mínim possible a autònoms, empreses i plantilles, arrel d'aquest Decret, també volem expressar el nostre sentit condol als familiars de les persones víctimes de la COVID-19 i tenir un moment de record per totes les persones que han traspassat en els darrers tres mesos.