MWCapital i la Cecot s'alien per potenciar la transformació digital de les pimes catalanes

Mitjançant aquest conveni la Cecot confia en MWCapital com a aliat estratègic per la seva experiència en la transformació i adaptació tecnològica de diferents sectors.

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Cecot, patronal multisectorial de petites i mitjanes empreses, que té per objectiu promoure i defensar els interessos de les pimes catalanes, han signat un acord de col·laboració que impulsarà la innovació i la transformació digital del teixit empresarial català. D'aquesta manera, la Cecot confia en MWCapital com a aliat estratègic per la seva experiència en la transformació i adaptació tecnològica de diferents sectors.

Mitjançant aquest acord, les dues parts es comprometen a crear nous espais de col·laboració que millorin la qualitat de vida de les persones gràcies a la tecnologia mòbil, i que converteixin Barcelona en el hub digital de pimes. També sumaran esforços pel que fa a la iniciativa GoingDigital de MWCapital, un programa amb el qual els professionals poden adquirir comprensió i visió de l'impacte de les tecnologies digitals en l'economia, els negocis i la societat. En aquest sentit, la Cecot contribuirà a portar GoingDigital al següent nivell i crearà propostes a mida per als seus associats.

Finalment, el conveni també contempla la participació de la Cecot en esdeveniments clau de la Fundació com el Mobile Lunch o els Mobile Talks.

Mobile World Capital Barcelona

Mobile World Capital Barcelona impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones a escala global.

Amb suport públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa en tres àrees: acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; transformació digital de la indústria; i la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de tecnologies digitals. Els nostres programes estan transformant positivament l’educació, la indústria i l’economia.

MWCapital acull Mobile World Congress a Barcelona i és la fundadora de 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present a tots els esdeveniments de Mobile World Congress a tot el món.

www.mobileworldcapital.com

Sobre la Cecot

L'organització empresarial multisectorial Cecot té la missió de promoure i defensar èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat. La Cecot actua com a representant davant dels interlocutors socials i presta directament o indirectament els serveis més avançats i de valor afegit per fomentar la competitivitat d'autònoms, microempreses, pimes i grans empreses.
Mitjançant la seva Fundació Cecot Innovació (FCI) l'entitat dóna suport al desplegament i la sistematització de la innovació com a procés integrat en el desenvolupament de productes i en la millora continua de les empreses, alhora que assessora en creació d'empreses, en processos de reempresa i en creixement empresarial.

Per a més informació:

Estel Estopiñan - Mobile World Capital Barcelona
eestopinan@mobileworldcapital.com
+34 656 258 394

Judith Estallo - Román y Asociados
j.estallo@romanyasociados.es
+34 93 414 23 40 / 609 912 549

Cecot – Departament de comunicació
premsa@cecot.org
+34 93 736 11 15/ 630 918 026