Actualidad

Entrades gratuïtes CosmoBeauty Barcelona 17, 18 i 19 de febrer de 2024

Fira de referència en el món de la bellesa

CosmoBeautyBarcelona és la fira nacional i internacional de referència on les grans marques del sector es reuniran per donar a conèixer les últimes novetats en tractaments i productes en els sectors de la bellesa professional: Estètica, Medicina Estètica, Spa, Healthy life, Wellness, Terapies alternatives, Tattoo, Microblading, Micropigmentació i Cosmètica.

Novetats en productes i serveis

CosmoBeauty Barcelona disposarà de diferents espais pensats per les marques expositores, amb demostracions en directe, les últimes novetats en tractaments i productes.

El visitant podrà posar-se al dia de les últimes tendències en aparatologia, cosmètica i benestar, el "Beauty Podium" i el "Healthy Corner" serà el punt de trobada ineludible del sector.

Formació

Impartir una formació puntera i de qualitat a professionals dels diferents sectors que integren CosmoBeauty Barcelona és un dels objectius principals d'aquest esdeveniment. Per això, la fira congregarà una àmplia oferta formativa que tractarà tots els camps.

Activitats

CosmoBeauty Barcelona també disposarà d'una àmplia oferta d'activitats per a cobrir les necessitats de tots els visitants professionals.

Si estàs interessat/da en obtenir entrades gratuïtes contacta amb nosaltres a través del correu gpic@cecot.org o al 93 739 11 09.

Més informació