Actualidad

Ajuts als plans d'Innovació a la Indústria | fins al 26 d'agost

Convocatòria d'ajuts a plans d'innovació i sostenibilitat en l'àmbit de la indústria manufacturera per a l'any 2021 dotat amb 94 milions d'euros.

El BOE ha publicat l'anunci de la convocatòria d'ajuts a plans d'innovació i sostenibilitat en l'àmbit de la indústria manufacturera per a l'any 2021 dotat amb 94 milions d'euros, distribuïts en 80 milions com a préstecs i, com a novetat, 14 milions en subvencions.

La convocatòria permet el finançament de l'execució de projectes de recerca industrial, desenvolupament tecnològic, innovació de processos i d'organització d'empreses industrials en diverses prioritats temàtiques, i d'inversions enfocades a la sostenibilitat a través de la millora de l'eficiència energètica i la protecció ambiental més enllà de les normes de la Unió.

Els àmbits temàtics de la convocatòria abasten aspectes com:

  • l'economia circular i ecoinnovació aplicades a la millora de les cadenes de valor;
  • descarbonització, eficiència energètica, noves fonts d'energia renovable i reducció d'emissions contaminants;
  • materials i productes avançats;
  • i innovació en processos de qualitat i seguretat.

Està dirigida a empreses que en el moment de la sol·licitud hagin desenvolupat una activitat industrial productiva durant un període de al menys 3 anys. Es donarà suport a plans globals presentats per les empreses que incorporin projectes de R + D + I i de sostenibilitat.

Les iniciatives seleccionades accediran a ajuts de fins al 80%, en una barreja de subvencions de fins a 1,4 milions d'euros per pla completant amb préstecs reemborsables a el tipus d'interès del 0% i amb un termini d'amortització total de 10 anys amb 3 de carència.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 26 d'agost de 2021.

Podeu consultar tot el detall en aquest enllaç

SERVEIS RELACIONATS: