Vista d'objecte predeterminada. Fes clic per crear una plantilla personalitzada, ID del node: 6096, ID de l'objecte: 5949

Innovació

Innovació

  • Gestió de la Innovació: A través d’aquesta línia oferim serveis de sistematització de la innovació, recolzament a la generació de portafolis de projectes d’innovació i recolzament a la cerca de finançament per projectes d’innovació: incentius fiscals a la innovació, subvencions i préstecs.
  • Internacionalització: A través d’aquesta línia recolzem a les empreses en processos d’exportació i internacionalització. FCI és entitat d’assessorament especialitzada en processos d’internacionalització acreditada per la Generalitat de Catalunya.
  • Emprenedoria: Oferim assessorament per a la creació d’empreses així com assessorament en creixement empresarial per autònoms i empreses. Formem part de la Xarxa Emprèn, de la Generalitat de Catalunya.
  • Transmissió d’empreses: Reempresa és un nou model de creixement empresarial que s’esforça per consolidar un nou model d’emprenedoria que embarqui empreses, empresaris i emprenedors i que alhora permeti la cessió de l’èxit empresarial de Catalunya per mitjà de la transmissió d’empreses.

Ves al web d’Innovació