Actualitat

Comunicat conjunt del Comerç de Catalunya davant les possibles situacions del proper 21D

ABC, ANCECO, ANCED, BARCELONA OBERTA, CECOT COMERÇ, CEDAC, COMERTIA, COMERÇ CIUTADÀ, CONSELL DE GREMIS, FUNDACIÓ BARCELONA COMERÇ i RETAILCAT
Davant les possibles accions o situacions que es poden motivar institucionalment i socialment el proper 21 de desembre, el Comerç de Catalunya, des de les entitats referenciades, vol manifestar que:
  • En una jornada que està marcada pels esdeveniments previstos i possibles moviments de protesta o reivindicatius, les entitats del Comerç, respectant totes les visions i opinions, demanen que es mantingui normalitat social i institucional, per garantir el desenvolupament econòmic i una activitat positiva en plena campanya de Nadal.
  • Sol·licita a les Administracions i entitats, incentivar la il·lusió en la campanya de Nadal del Comerç català, fomentar a la societat viure el Comerç i reafirmar la confiança en aquest sector, clau de l’economia catalana. En una reunió celebrada ahir, 11 de desembre, les entitats van acordar destacar i demanar aquesta normalització i tranquil·litat en una jornada que no ha de ser conflictiva, i en la que cal recordar que la campanya de Nadal és la més important de l’any per al Comerç Català.

Sobre RETAILcat

RETAILcat representa 35.000 establiments comercials repartits per tot el territori català (més del 30%), que dóna feina a 230.000 persones, el 50% de treballadors del retail de Catalunya, representant conjuntament més del 7% del PIB català. RETAILcat representa a: Cecot, Comertia, Fundació Barcelona Comerç i Fundació Comerç Ciutadà. Entitats col·laboradores de RETAILcat: Anceco, Cedac.

Relació d'entitats del comerç que signen el comunicat