Dues startups de BANC presenten els seus projectes al Congrés Anual de la xarxa Europea de Business Angels (EBAN)

Segons dades de la xarxa, durant l’any 2017 es van invertir 727M d’euros en el mercat visible d’inversió europeu.

ARXIUS RELACIONATS:

Sofia, 26 de juny de 2018. La capital de Bulgària ha acollit, durant aquest dilluns i dimarts, el Congrés Anual de la EBAN, la xarxa Europea de Business Angels, un dels esdeveniments d’inversió privada més grans i internacionals d'Europa. El congrés se celebra anualment i s’organitza conjuntament entre la EBAN i els seus millors membres.

El director de la xarxa BANC i membre de Junta de la EBAN, Albert Colomer, i el coordinador de la mateixa xarxa, Àlex d’Espona, ha representat la Business Angels Network de Catalunya a l’esdeveniment. La xarxa catalana continua participant de manera activa als grans esdeveniments de l’ecosistema inversor.

A més, dues startups de la xarxa, Sharify i Airning, han presentat els seus projectes davant dels inversors assistents. La primera, Sharyfy, és l’aplicació que, mitjançant un mapa interactiu de la ciutat, mostra els esdeveniments i actes que hi estan succeint en temps real. Gràcies a l’aplicació, els usuaris poden veure els esdeveniments, les activitats d’oci, i els plans que l’altra gent està realitzant i compartint i pot parlar amb els organitzadors per unir-se a qualsevol de les activitats que s’hi reflecteixen.  

Per altra banda, Airning és la plataforma web per a passatgers de vols que informa dels drets dels mateixos i els permet realitzar reclamacions en només tres senzills passos.

 

727M d’euros d’inversió a Europa i 76M d’euros al mercat espanyol

EBAN ha aprofitat el seu congrés per presentar alguns dels seus resultats aconseguits durant l’any 2017. Entre aquestes destaca la xifra de 727M d’euros d’inversió en el mercat visible Europeu, dels quals 76M € s’han invertit en el mercat espanyol.

Pel que fa al total d’inversors espanyols, el 35% han sigut emprenedors, el 8% són dones, i el 29% disposa de més de 100K euros per invertir anualment.

El Congrés Anual de la EBAN, que reuneix anualment als business angels més importants del món, empresaris i creadors d’opinió, representa l’espai idoni per posar noves idees i tendències sobre la taula. Durant els dos dies del congrés, han passat pel Central Military Club de Sofia (Bulgària) més de 300 inversors i 50 de les millors startups europees.