Cecot Home

Jornada PRL | Treballadors saludables, empreses exitoses. La importància de la implementació dels programes de benestar laboral

Informació

En un món on el treball ocupa una part significativa de les nostres vides, és essencial reconèixer que la salut i el benestar de les persones treballadors és clau per al rendiment i l’èxit organitzacional.

Nombrosos estudis subratllen la correlació entre mala salut dels empleats/des, l’ absentisme i la disminució del rendiment. L’ adopció d’ hàbits saludables no només pot generar una disminució de les malalties i els costos associats, sinó que també pot conduir a un augment del rendiment, així com una població treballadora més saludable, motivada, integrada i amb un millor clima laboral.

Durant la jornada explorarem com els programes de benestar poden abordar aquests aspectes i contribuir no només a la prevenció de riscos laborals, sinó també al foment d’un estil de vida saludable i a l’enfortiment del benestar integral de les persones treballadors. Així mateix, es donarà a conèixer "l'Informe de resultats de l’enquesta per identificar les accions i projectes de benestar laboral”.

Més informació