Cecot Home

Novetats fiscals de la Llei de Mecenatge

Informació

 

La modificació de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense afanys lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge, ha estat una reivindicació històrica de la Fundació Catalunya Cultura, de la qual la Cecot hi participa activament, i que ha estat finalment aprovada mitjançant el Reial decret llei 6/2023 de 19 de desembre, que va ser convalidat al Congrés el 10 de gener de 2024.

Per contextualitzar aquest canvi normatiu, comptarem amb la participació de Ferran Bel, exdiputat del PDeCAT al Congrés dels Diputats, qui explicarà les dificultats i entrebancs que va viure durant tot el procés de negociació de la reforma de la Llei de Mecenatge.

D'altra banda, l'Enric Rius, assessor fiscal de la Cecot i membre del Grup de Treball de la Llei de Mecenatge de la FCC, explicarà les novetats fiscals i millores de la nova Llei de Mecenatge.

Per acabar, Miquel Àngel Vallès, advocat i membre del Grup de Treball de Llei de Mecenatge de la Fundació, informarà sobre l'estat actual i el projecte de la Llei de Mecenatge catalana.

Oferirem un cafè de benvinguda als assistents a les 9.15 h.