Cecot Home

Congrés ADVANCED FACTORIES | Únete a la inteligencia industrial

Advanced Factories, és el cim anual sobre innovació industrial que reuneix els professionals del sector que volen conèixer l'últim en Automatització Industrial, Màquina-eina, Robòtica juntament amb les tecnologies que emergeixen de la Indústria 4.0. 

AF2019 tindrà lloc del 9 a l'11 d'abril a Barcelona i acull el major congrés europeu sobre innovació industrial, el Industry 4.0 Congress, en el qual experts de primer ordre internacional donen les claus per a implementar nous models de negoci i aprofundir en les tendències tecnològiques més capdavanteres entorn a la Indústria Avançada.

Les sessions que conformen el Industry 4.0 Congress cobreixen de forma holística, tota la cadena de valor de necessitats del professional industrial, facilitant a les companyies la tasca d'enfrontar-se a la 4a Revolució Industrial, que ja no és futur sinó imperiosa necessitat del present. El programa del congrés s'articula entorn de 4 eixos temàtics: L'equipament industrial i nous processos de producció, les tecnologies digitals aplicades a la indústria, la sostenibilitat i la personalització de producte. El Industry 4.0 Congress també ofereix sessions especialitzades per a diferents indústries verticals, com poden ser l'aeronàutica, alimentació, automoció, ferroviària, salut, siderúrgia, tèxtil o construcció.