Passadís

En el passadís que dóna accés a la Sala de Juntes i altres dependències hi ha els penons que els gremis utilitzaven en processó per les festes patronals. En el recorregut del passadís hi ha tres vitrines que mostren des dels penons de gremis com el del Mercat de la Independència, de l'Institut Industrial | Gremi Tèxtil, del Gremi d'Impressors, del Gremi de Gènere de Punt o el Gremi Metal·lúrgic, així com un tapís amb l'escut de l'Institut Industrial i la Cambra de Comerç de Terrassa.

A la primera vitrina, hi ha la bandera dels venedors del Gremi del Mercat de la Independència, el Penó de l’Institut Industrial (Gremi Tèxtil), la bandera del Gremi d’Impressors i la placa que fou col·locada, acabada la guerra civil, amb els noms dels socis que varen ser assassinats durant la guerra civil espanyola (1936-1939).

A la segona vitrina hi figuren les banderes del Gremi Metal·lúrgic, del Gremi de Gènere de Punt, del Gremi de Xofers, del Gremi de la Construcció, del Gremi de Fusters i del Gremi de Forners.

I a la tercera hi ha un tapís pintat pel terrassenc J. Duc en que hi ha l’escut de Terrassa i a la part baixa l’escut de l’Institut Industrial i la Cambra Oficial de Comerç i d’Indústria.