Vull associar-me!

A la Cecot som empresaris i empresàries. Com tu.

A la Cecot treballem, dia rere dia, per ajudar a les empreses com la teva a créixer, formar-se, vendre més, internacionalitzar-se o a ser més competitives.

Com ho fem? Oferint serveis de valor, fent xarxa a través dels nostres clubs i comissions o treballant per influir i defensar, així, els interessos de mitjanes i petites empreses i persones treballadores autònomes davant de les administracions.

Omple el formulari per rebre més informació

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d’informació de l’interessat/da i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org.

La Cecot és una organització empresarial formada per diferents organitzacions sectorials, territorials i per empreses individuals i persones treballadores autònomes. Totes les persones que formem part dels òrgans de govern de la Cecot som empresaris i empresàries conscients que per tenir èxit cal moure’s amb intel·ligència i cal posar les idees en pràctica.

 

ALTRES SERVEIS

FORMACIÓ

Et formem a tu i al teu equip a través d’una metodologia activa i participativa (learn by doing) que facilita la transferència de coneixements als llocs de treball.

Més informació

ASSESSORAMENT

T’assessorem en totes les àrees i àmbits que et preocupen. Les nostres empreses disposen gratuïtament d’un equip d’assessors/es especialitzats en tots els camps d’activitat de les empreses.

Més informació

RECURSOS HUMANS

T’ajudem i t’acompanyem perquè puguis trobar als candidats i candidates que necessitis incorporar al teu equip. Ho fem, a través de la nostra Borsa de Treball.

Més informació

INNOVACIÓ I NOVES TECNOLOGIES

T’oferim els serveis necessaris per ajudar-te en el repte de tenir una empresa més competitiva. Com? A través de la nostra Oficina d’Ajuts i Subvencions o la nostra Oficina de Digitalització.

CLUBS CECOT I COMISSIONS

Els nostres clubs i comissions són un punt de trobada per a professionals de les diferents àrees o departaments de l’empresa que tenen per objectiu organitzar activitats amb continguts pràctics i d’alt interès professional.

ALTRES SERVEIS

• Servei de Reclamació de Deutes i Servei de Reclamació de Deutes a l’Extranger
• Servei de Cessió i lloguer d’espais per a empreses
• Servei de Bases de dades

SERVEIS DESTACATS

T'INFORMEM DE TOT EL QUE ET PREOCUPA

Disposem d'un servei d'informació empresarial per tal que estiguis al dia de totes les novetats i notícies que t'afecten a tu i al teu sector.

OFICINA DE DIGITALITZACIÓ

T'ajudem a fer el pas cap a la transformació digital. Ho fem, assessorant-te, informant-te i oferint-te tots els recursos que et poden interessar.

CECOT ENERGIA

Fem una aposta decidida cap a la transició energètica. Per això, a través de Cecot Energia t'ajudarem a fer que la teva empresa sigui més sostenible, verda i competitiva.

REEMPRESA

Posem a la teva disposició el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Tant si el que vols és comprar una empresa per créixer o vendre la teva.

HELPEMPRESA

Amb aquest programa aconseguiràs fer la teva empresa molt més forta als canvis. Ho fem amb un gran equip d'experts que t'assessoraran en tot el que et preocupa.

ESPAI MULTIMÈDIA

La COVID-19 ha canviat la manera de formar-se o viure els esdeveniments. Per això, hem posat en marxa un espai multimèdia amb centenars de webinars i sessions digitals perquè no deixis d'estar informat/da del que et preocupa.