¿Quienes Somos?

Gremi de Transports i Logística de Catalunya

El Gremi de Transports i Logística de Catalunya és una associació empresarial creada per representar i defensar els interessos de les empreses de transports de Catalunya

Oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures, d'acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic del seu entorn.

En la actualitat s'està impulsant la creació de fòrums de discussió empresarial a l'entorn del transport, seminaris, sessions informatives. També es vol potenciar l'associacionisme entre les empreses de transports afavorint l'intercanvi i la comunicació entre els empresaris del sector i vertebrant les seves inquietuds i necessitats dins del Gremi, tenint en compte les característiques territorials de Catalunya.

D'altra banda, el Gremi ofereix una àmplia bateria de serveis d'informació i assessorament empresarial amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses del sector. També ofereix, amb la col·laboració de la Fundació Cecot Formació, cursos oficials del Certificat d'Aptitud Professional (CAP), requisit obligatori per a tots el/les conductors/ores amb permís de conducció C1, C1+E, C i C+E anterior a l'11 de setembre de 2009, i que abans de l'11 de setembre del 2012 han de fer la formació continua de 35h.

El Gremi es va crear l'any 1995 i avui compta amb més de 350 socis. Consulteu aquí tots els serveis que ofereix el Gremi.

També podeu accedir al web del gremi

Cristina Andreu
Carrer Sant Pau, 6 | 08221 Terrassa | Tel. 937 361 108 | gremitransports@cecot.org