¿Quienes Somos?

Fòrum Empresarial Cecot - Rubí

Durant la primavera de 2006 un grup d’empresaris de Rubí, associats a la patronal catalana Cecot, vam decidir impulsar una iniciativa empresarial amb l’objectiu de crear un punt de trobada per defensar els interessos empresarials de la nostra ciutat.

Aquest projecte es va crear amb la voluntat de vertebrar un fòrum de discussió intersectorial per defensar i representar les empreses de la ciutat davant l’Administració i, simultàniament, col·laborar amb aquesta per impulsar la implementació de polítiques públiques que afavoreixin el teixit empresarial rubinenc.

Cecot-Rubí representa prop de 600 empreses de Rubí, majoritàriament indústries. La nostra Junta Directiva és molt heterogènia i està integrada per empresaris i empresàries de pràcticament tots els sectors empresarials i de diferents dimensions.

Actualment es manté un diàleg continuo amb l’Administració Local i s’han consensuat diverses iniciatives que ens permeten avançar principalment en la millora de la situació dels polígons industrials, així com la posada en marxa de mesures per fomentar l’ocupació.

Els nostres objectius

- Millora de les infraestructures d’accés i connexió de la ciutat.
- Millora i adequació dels parcs d’activitats econòmiques de la ciutat.
- Incorporar mesures que redueixin la càrrega fiscal que suporten les empreses de la ciutat.

- Demandar polítiques actives per estimular l’ocupació i la creació de teixit empresarial.També oferim un programa d'actes de temàtiques que afecten al món de l'empresa i que organitzem de manera conjunta amb l'Oficina de Serveis a l'Empresa de l'Ajuntament de Rubí. Accedir a la web del Fòrum

Maite Pérez
Carrer Sant Pau, 6 | 08221 Terrassa | Tel. 902930512 | cecot-rubi@cecot.org