Cecot Home

Trobada empresarial | Polígons Industrials de Viladecavalls: reptes i oportunitats

 

Et convidem a participar d'aquesta trobada empresarial on abordarem els principals reptes que poden esdevenir una oportunitat de millora per als polígons de Viladecavalls.

Durant la trobada, a banda d’oferir dues intervencions sobre la transició energètica i la mobilitat sostenible als polígons, celebrarem quatre taules de treballs simultànies per polígons (Can  Mitjans, Can Mir, Can Tries i La Bòbila) que ens ha de permetre definir les actuacions de millora necessàries a cada polígon amb l’objectiu de traslladar-ho a l'Ajuntament de Viladecavalls amb la finalitat de consensuar un pla de millora per als propers anys.

D'una banda, en Josep Casas, ens explicarà què és una comunitat energètica, quin és el seu àmbit d'actuació, quins beneficis pot aportar a les empreses que hi participin i quins són els passos per constituir-les.

Per complementar aquest aspecte, en Josep Maria Ortiz, resumirà les actuacions municipals que s'estan duent a terme al polígons de Viladecavalls.

D'altra banda, la Carme Pros, ens presentarà una proposta de servei de transport col·lectiu a polígons, fruit del treball de camp que s'ha dut a terme amb les empreses del municipi.

Qui hi participarà?

Jesús Porras, 3r Tinent d'Alcalde de Viladecavalls

Susana Soriano, presidenta de l'Associació d'Empresaris de Viladecavalls

Josep Casas, director de l'Oficina de Transició Energètica de la Cecot

Josep Maria Ortiz, enginyer gestor i assessor Energètic Municipal

Carme Pros, CEO GrupTG DX