Cecot Home

El futur de la funció comptable

El futur d'un comptable, és un tema que està generant molt debat, ja que alguns mitjans s'atreveixen a afirmar que en els propers 10 anys desapareixerà la figura del comptable tal i com la coneixem a dia d'avui. En aquesta sessió volem analitzar que està motivant el canvi del perfil professional del comptable i d’altra banda, facilitarem algunes eines per fer més fàcil aquesta transició.

L’Oriol Amat, catedràtic de la UPF-Barcelona School of Management, economista i president de la Comissió de Comptabilitat (Comissió conjunta CEC-ACCID) i de l’ACCID, ens introduirà quins impactes estan produint la transformació digital en la comptabilitat, el control i les finances i, com a conseqüència, quins rols hauran d’assumir aquest perfils professionals.

Seguidament en David Ollé, controller de Wolterskluwer, posarà de manifest la importància de la figura del controller, qui tindrà gran protagonisme en el món de l’empresa. Seguidament es treballarà un cas pràctic i les passes a fer per aconseguir dur a terme aquest canvi.