Cecot Home

30è Aniversari de l'Aseitec | Som Indústria Digital

T’esperem el 13 de juny a la celebració del 30 aniversari de l’Aseitec

L’Aseitec organitza una jornada commemorativa i reivindicativa amb motiu del 30é aniversari de l’entitat, que tindrà lloc el 13 de juny al MNACTEC a Terrassa. Comptarem amb la presència del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent en un acte conduït pel periodista Pere Mas. No t’ho pots perdre.

Durant la celebració comptarem amb la presència de tots els presidents de l’entitat, des dels seus orígens, l’any 1994 fins a l’actualitat. A més, ens acompanyaran el conseller d’Empresa i Treball, responsables d’ACCIÓ i de RED.es, a més de la màxima autoritat local, l’alcalde de Terrassa.

A banda de la part més commemorativa de la Jornada, també s’ha organitzat una taula tècnica que tractarà temàtiques claus per al sector sempre des de l’òptica d’indústria digital. Així, la Jornada Aseitec 30 anys, amb el lema “Som la indústria digital” constarà de diferents ponències sobre temàtiques com la ciberseguretat, la intel·ligència artificial i la compliance en les empreses del sector TIC.

En finalitzar la Jornada s’ha previst un còctel relacional a les mateixes instal·lacions del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica.

PROGRAMA DE L’ACTE

10:15h Acreditacions

10:30-11:00h Assemblea General de l’Aseitec

11:00h Inici de la Jornada 30 aniversari de l’Aseitec. Benvinguda del President, Carlos Cosials

11:05 Intervenció de les autoritats

11:40h Taula rodona. Modera Eduard Elias, vicedegà d’afers jurídics i reguladors del COEINF. Participen:

Carme Setó, advocada especialitzada en dret digital a Duran Sindreu, ” Qüestions claus en el compliment legal del software i serveis TIC: una visió 360 °
Carles Flamerich, CEO Apolo Analytics, “Esquema Nacional de Seguretat: una oportunitat per protegir-nos dels ciberatacs”
Eva Subirà, directora comercial de DNV, “Reforçant la seguretat a través de la certificació”
Manuel Sanromà, president CIVICAi, “IA, bones pràctiques: governança ètica”
13:00h Cloenda a càrrec de l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

13:10h Clausura de l’acte a càrrec del president de l’Aseitec, Carlos Cosials i còctel relacional

15:00h Visita a la secció Enigma del MNACTEC (opcional i només amb inscripció prèvia enviant un correu a aseitec@cecot.org abans del dijous, 6 de juny).