Actualidad

La nostra més sincera admiració i felicitació a tots els guardonats i guardonades de la 25a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial!

La Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya ha acollit un acte de lliurament de guardons a nou exemples empresarials amb molta projecció i que poden esdevenir un referent per altres empreses.

Aquest any la Nit de l’Empresari, la vint-i-cinquena, ha tornat a omplir la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya d'empresaris i empresàries, representants de col·lectius empresarials, autoritats i professionals per retre homenatge a l'esforç diari "del fer empresa".

Sota el lema ENERGÈTICS! Empreses sostenibles | Governs responsables | Transició energètica hem volgut i fer patent l’acció de la Cecot i dels col·lectius empresarials que la integren en favor d’un model energètic més sostenible, menys contaminant, que redueixi els nivells d’emergència climàtica, amb uns costos realistes i que incideixin positivament en la competitivitat empresarial.

D’altra banda, l’energia és subjecta a la llei de la conservació de l’energia, que indica que aquesta no pot ser creada ni destruïda, només pot ser transformada. En aquest punt, a la Cecot volem incidir en el fet que el teixit empresarial català que representem està compost per un gran nombre d’empresàries i empresaris motivats, que imprimeixen dinamisme a l’activitat dels seus negocis i que és gràcies a la seva energia i a la dels seus equips que som capaços de transformar l’entorn i la societat.

Un bon exemple d’aquest dinamisme entre les empreses catalanes són els nou exemples que hem premiat durant la 25a Nit de l'Empresari i que estem convençuts que per diferents motius esdevindran referents per a moltes de les nostres organitzacions:

PERSONALITAT 2019:Sr. Jaume Alsina i Calvet, fundador i president de les empreses que conformen el grup BonÀrea Agrupa.

EMPRESA MÉS INTERNACIONAL: Sensocar 

COMERÇ MÉS DINÀMIC: Kave Home

JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL: Able Human Motion

RECONEIXEMENT A LA INNOVACIÓ EMPRESARIAL: Silence

4T PREMI PREVINT A LA SALUT A L'EMPRESA: La Farga

5È RECONEIXEMENT CAIXABANK A LA PIME RESPONSABLE: La Casa de Carlota & Friends

RECONEIXEMENT A L'ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL: Aijec-Joves Empresaris de Catalunya 

EMPRESA CENTENÀRIA: Mobles Lloveras (102 anys)

Coneixeu tots aquests projectes de la mà dels seus impulsors i impulsores al web de LA NIT DE L'EMPRESARI!