Actualidad

Cerquem els 10 elements singulars de l’economia de Catalunya

Us convidem a participar a la Campanya d’elecció i promoció “10 elements singulars de l’economia de Catalunya”.

La Cecot i l’organització Capital de la Cultura Catalana hem signat un acord de col·laboració amb la voluntat i objectiu de potenciar determinades accions que tinguin relació amb l'activitat econòmica de les empreses catalanes i la seva difusió i coneixement.

La primera acció, fruit d’aquest acord, és la campanya d’elecció i promoció “10 elements singulars de l’economia de Catalunya”, entenent con a element singular aquell arrelat al territori i propi d’una zona específica del país. Per exemple la producció de taps de suro a Palafrugell o la producció de vermut a Reus.

Si trobeu interessant la campanya “10 elements singulars de l’economia de Catalunya”, teniu dues maneres de participar-hi:

1) Proposant possibles candidatures. En aquest àmbit hauríeu d’enviar-nos un correu electrònic a info@ccc.cat indicant quin element voleu presentar com a candidat a convertir-se en un dels 10 elements singulars de l’economia de Catalunya i detallar, breument, les característiques de l’element presentat.

2) Patrocinant una part de la campanya. En aquest cas la vostra marca estarà present en les diferents fases de la campanya, que impactaran sobre milers de persones a Catalunya. Si tinguéssiu interès en el patrocini de la campanya des de Capital de la Cultura Catalana us enviaran informació complementària per tal que pugueu valorar la possibilitat de col·laborar. Podeu demanar informació mitjançant comunicacio@cecot.org