Actualidad

El Govern dona per finalitzada la tramitació dels ajuts a les persones treballadores autònomes

El termini ha finalitzat un cop superar el nombre de 10.000 sol·licituds

El Govern ha donat per finalitzat aquest migdia el període de presentació de sol·licituds de l'ajut de 2.000 euros per a les persones treballadores autònomes, un cop s'ha arribat a les 10.000 previstes.
Treball, Afers socials i Famílies ha anunciat que estudiarà l'ampliació d'aquest ajut i un nou mecanisme perquè no es reprodueixin les incidències informàtiques d'aquest procediment.
Les properes setmanes es procedirà al pagament de l'ajut que el Govern dona a les persones autònomes afectades per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.
El termini ha finalitzat un cop superat el nombre de 10.000 sol·licituds presentades, ja que s'ha esgotat el pressupost de 20 milions d'euros addicionals que el Govern ha destinat a aquest ajut d'urgència.
L'objectiu de l'Ajut de 2.000 euros és afavorir e manteniment de l'activitat econòmica i pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia d'aquest col·lectiu.
Els 20  milions d'euros d'aquest ajut s'afegeixen als ajuts de 7,5 milions d'euros aprovat el passat mes de març, que van beneficiar 8.869 persones autònomes, segons informa el Govern en un comunicat oficial.