Actualidad

Es convoca la primera edició del Premi A Dona Professional Autònoma

Les dones professionals autònomes a l'Estat espanyol són més d'un milió i són clau a l'economia. El Premi A Dona Professional Autònoma que convoca CaixaBank vol fer un reconeixement a totes elles i projectar les onze autònomes professionals més destacades de l'Estat. La guanyadora rebrà un premi de 6.000 euros per destinar a formació.

 El premi s'adreça a dones professionals autònomes de tots els sectors amb residència fiscal a l'Estat espanyol i amb una activitat empresarial de com a mínim dos anys. Es pot presentar candidatura fins el 22 de febrer.

 L'elecció de la guanyadora es farà en dues fases. En la fase territorial es premiarà el millor projecte de cadascuna de les onze direccions territorials de CaixaBank. Les guanyadores regionals optaran al guardó nacional.

La guanyadora del Premi Nacional obtindrà una dotació econòmica de 6.000 euros per destinar a accions de formació empresarial i personal. A més, rebrà un diploma acreditatiu i es beneficiarà d'una campanya de difusió.

També es crearà una comunitat virtual a la qual podran accedir les guanyadores de la fase territorial i la guanyadora nacional. A través d'aquesta xarxa de networking podran compartir coneixements, idees i experiències, a més de ser un punt de trobada per establir vincles professionals. 

 Per descarregar-vos el formulari per presentar la vostra candidatura cliqueu aquí