Notes de Premsa

Canvi de presidència a Cecot Rubí: Dionís Rovira pren el relleu de Manuel Jiménez

Després de vuit anys de presidència, Manuel Jiménez deixa un llegat d'assoliments rellevants per al desenvolupament econòmic local.
  • Dionís Rovira, expert en assessorament empresarial i gestió d'entitats, assumeix la presidència de Cecot Rubí, refermant el seu compromís amb el teixit empresarial local.

El Fòrum Empresarial Cecot Rubí anuncia un canvi en la seva presidència. Després de vuit anys de dedicació i lideratge en l’àmbit de la representació empresarial a la ciutat, Manuel Jiménez deixa la presidència de l’entitat i dona el relleu a Dionís Rovira.

“En Manel ha dirigit Cecot Rubí cap a l’assoliment de fites molt notables” ha expressat Xavier Panés, president de la patronal Cecot, qui ha destacat, entre aquestes, “el seu seguiment actiu del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), impulsant un grup de treball conjunt entre Cecot Rubí i l’Ajuntament per definir les necessitats en matèria d’inversions i revisar la planificació urbanística, sempre buscant millorar l'entorn econòmic i social de la ciutat”.

De Manuel Jiménez, també cal destacar la seva incansable tasca de seguiment i impuls dels sectors industrials Q1 i Q3, així com dels pressupostos municipals per assegurar la coherència amb les necessitats dels polígons industrials de la ciutat. “Ha fomentat un acord de formació amb l’Ajuntament de Rubí, posant l'èmfasi en l'educació i el desenvolupament de competències dels professionals locals”, recorda Panés, “i vull reconèixer públicament el fet que durant la seva presidència, Cecot Rubí ha tingut una participació rellevant en les sessions plenàries del Consell de Formació Professional de Rubí”. Jiménez ha participat activament en les sessions del Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí, contribuint a la definició de polítiques per millorar el marc competitiu de les empreses locals.

Dionís Rovira, qui ha estat membre de Cecot Rubí des dels seus inicis a l’any 2006, assumeix a partir d’ara la presidència de Cecot Rubí amb el compromís de continuar impulsant el diàleg permanent amb l’administració i els agents econòmics del territori, “perquè la gestió de Jiménez ha estat fonamental per al creixement i desenvolupament del teixit empresarial a Rubí i és important que continuem en aquesta línia de treball, que la consolidem”.

Rovira, amb una extensa i destacada trajectòria professional al servei del teixit empresarial, va iniciar la seva carrera en una gran empresa d'arts gràfiques a Rubí, evolucionant cap al departament de comptabilitat, on es va especialitzar en l'administració. A partir de 1984, va unir-se a una petita empresa de fabricació de productes químics al Polígon Industrial Can Jardí, on ràpidament va ascendir a cap d'Administració. Amb una formació contínua, va aprofundir en estudis superiors de comptabilitat analítica, control de gestió i fiscalitat. El 1990, va iniciar el seu camí en l'àmbit de l'assessoria fiscal, comptable i laboral, fent-se un referent en aquest àmbit, fundant al 1997 el Gabinet Rovira, SL.

La seva implicació en els Plans d'Actuació Econòmica i Social (PAES) de Rubí es remunta al 1986, formant part de la Junta de l'Entitat de Conservació del Polígon Can Jardí de Rubí en representació de l'empresa on prestava serveis.

Rovira, a més de la seva feina com a assessor, ha ocupat càrrecs d'administració en diversos polígons de Rubí, essent nomenat administrador de diverses Entitats de Conservació com Can Pi de Vilaroch 1 (1991), Can Rosés (1993), Pla Parcial Q, Subsector 3 (1998), i l'Associació de Cova Solera (2003).

Amb una base sòlida en l'assessorament i una amplia experiència en la gestió de diverses entitats de conservació, Rovira pren les regnes de Cecot Rubí, motivat i compromès a continuar impulsant el desenvolupament empresarial de la ciutat.

Sobre el Fòrum Cecot Rubí

L’any 2006 un grup d’empresaris de Rubí, associats a la patronal catalana Cecot, va decidir impulsar un punt de trobada empresarial i vertebrar-lo com un fòrum de discussió intersectorial per defensar i representar les empreses de la ciutat davant l’Administració i, simultàniament, col·laborar amb aquesta per impulsar la implementació de polítiques públiques que afavoreixin el teixit empresarial rubinenc.

Els objectius que persegueix Cecot Rubí són el de millorar les infraestructures d’accés i connexió de la Ciutat; la millora i adequació dels parcs d’activitats econòmiques; incorporar mesures que redueixin la càrrega fiscal suporten les empreses de la Ciutat i, finalment, demandar polítiques actives per estimular l’ocupació i la creació de teixit empresarial.

Canvi de presidència a Cecot Rubí: Dionís Rovira pren el relleu de Manuel Jiménez