Cecot Home

Com afrontar el repte de la innovació a la PIME?

Des del Club Cecot d'Innovació i Tecnologia hem organitzat una sessió on, mitjançant nombrosos exemples, Cristóbal Perán i Enric Barba ens ajudaran a afrontar el repte de la innovació a la PIME, i ens oferiran un sistema acreditat per a desenvolupar-la de manera pràctica i eficaç.

  • Cristóbal Perán; Director d'Innovació de Frog, ha liderat projectes de R+D des de fa més de 18 anys, espelialitzant-se en innovadors mètodes de resolució de problemes i en el desenvolupament i llançament de nous productes i serveis.
  • Enric Barba; President del Club Cecot d'Innovació i Tecnologia és expert en les metodologies més avançades en gestió integral de la qualitat, ha pilotat la Divisió B2B de Cirsa Business Corporation i ha desenvolupat càrrecs directius a Terra, Sony, Roca i Philips. És coautor del llibre, Como gestionar la innovación.
  • Abraham Arcos; Director de la Fundació Cecot Innovació des de 2007. Amb més de 15 anys d'experiència en l'impuls de projectes de Tecnologies de la informació, desenvolupament empresarial i innovació.