Cecot Home

1a Trobada d'Autònoms Societaris de l'Autcat

Informació

 

Des de l’Organització d'Autònoms de Catalunya, l'Autcat, posem en marxa la 1a Trobada d'Autònoms Societaris de Catalunya amb l'objectiu de generar un espai de coneixement per a les persones treballadores autònomes on debatre les seves particularitats, a nivell mercantil, d'assegurament i fiscalment, més complexes que un autònom/a individual.

Per aquesta primera edició s'ha previst la participació del Pep Bosch, vicepresident de l'Autcat i assessor laboral de la Cecot, qui farà una intervenció entorn al nou marc d'assegurament de l'autònom societari, quins canvis i quines novetats s'han produït i en quins casos poden esdevenir noves oportunitats per aquesta figura.

D'altra banda, també comptarem amb la participació de l'Enric Rius, president de l'Autcat i assessor fiscal de la Cecot, qui donarà la seva visió sobre la retribució de l'administrador versus el salari, així com les seves implicacions a efectes del concepte d'empresa familiar, ja que segueix sent un tema controvertit i que pot tenir conseqüències a l’hora de plantejar si ens trobem davant d’una empresa familiar.

Per últim, comptarem amb en Diego Valero, president de Novaster, consultora especialitzada en pensions, i expert en economia conductual, qui farà una intervenció sobre com ser capaços de preparar una vida financerament saludable, en especial en la jubilació. També ens proposarà una reflexió global sobre les finances personals, la incorporació de l’estalvi als hàbits personals i familiars, i la comprensió de les maneres d’estalviar de cara a la jubilació.