Actualitat

Obrim termini per presentar candidatura als Reconeixements al Progrés Empresarial 2019

Empreses, entitats i persones emprenedores ja podeu optar a qualsevol de les categories dels Reconeixements al Progrés Empresarial, fins el 2 d’agost. Feu una ullada a les bases de participació.

Engeguem una nova edició de la convocatòria dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, que serà la 25a, i que es durà a terme gràcies a la col·laboració d'empreses i entitats que ens donen el seu recolzament en aquest objectiu de premiar l’esforç diari dels equips de treball de les empreses, ja sigui per millorar la seva competitivitat, la relació amb l’entorn, pel risc mesurat a l’hora d’emprendre nous reptes en internacionalització, innovació o creació de nous projectes empresarials. 

Gràcies a la implicació d'entitats i empreses com CaixaBank, Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Port de Barcelona, Prevint, Helvetia, Solred, Endesa, Telefónica Empresas, Serafí Indústria Gràfica, Sanmy, Stern Motor, L’Asseguradora de MútuaTerrassa, Grupo Cerezo, Vueling, Diari de Terrassa, Diari Ara, Viaempresa, podem guardonar bones pràctiques empresarials i, mitjançant el sopar anual La Nit de l'Empresari, donar-los difusió perquè altres empreses puguin comptar amb un referent en qualsevol àmbit empresarial.

Enguany, la Nit de l'Empresari es durà a terme el dimarts 22 d'octubre al Teatre Nacional de Catalunya on comptem trobar-nos amb tu un any més.  

 

En marxa les bases de participació per la 25a edició dels Reconeixements Empresarials.

A partir d’ara  i fins el proper 2 d’agost ja estan a l’abast de tothom les bases de participació a la 25a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, entre els quals es pretén reconèixer a l’empresa més internacional, el comerç més dinàmic a la jove iniciativa empresarial o a la pime responsable, entre d’altres.

La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea. Les entitats convocants, i Cecot entre elles, creiem que cal distingir les bones pràctiques, cal premiar-les i fer-les públiques per tal que esdevinguin referents per altres empreses del sector. Enguany fa 25 anys (des de 1995) que l’entitat va apostar per aquests premis, tal i com els coneixem a dia d’avui, i a hores d’ara estan consolidats.   

Considerem que, com a organització empresarial, hem de ser un agent proactiu i reforçar aquelles empreses que estan intentant adaptar-se constantment als canvis de l’entorn, creixent, millorant i continuen podent fer “empresa”.

Els Reconeixements Cecot 2019 es composen d'un total de 10 premis, alguns dels quals estan atorgats o promoguts per altres entitats. Les categories són les següents:

  1. Empresa més internacional, promogut per la FEM i patrocinat pel Port de Barcelona – PETITA EMPRESA.
  2. Empresa més internacional, promogut per la FEM i patrocinat pel Port de Barcelona – MITJANA I GRAN EMPRESA.
  3. Comerç / servei més dinàmic, patrocinat per Helvetia.
  4. Reconeixement a la Innovació, promogut pel Club Cecot Innovació i Tecnologia i patrocinat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona – PETITA EMPRESA.
  5. Reconeixement a la Innovació, promogut pel Club Cecot Innovació i Tecnologia patrocinat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona – MITJANA I GRAN EMPRESA.
  6. Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris amb el suport de la xarxa BANC.

Gremi i/o associació empresarial. Fora de concurs i a proposta del comitè executiu:

  • Personalitat.

Entitats que convoquen premi en el marc dels Reconeixements Empresarials de la Cecot:  

  • CaixaBank convoca la cinquena edició del Reconeixement CaixaBank a la pime responsable.
  • Prevint convoca per quart any consecutiu el Premi a la Promoció de la Salut en el Lloc de Treball.

INFORMACIÓ CLAU:

Enllaç a les Bases de participació i fulls de candidatures.

Termini presentació candidatures: 2 d'agost de 2019.

Deliberació del Jurat: 19 de setembre de 2019.

Lliurament de guardons: 22 d'octubre de 2019 al Teatre Nacional de Catalunya

Web: http://www.nitdelempresari.com 

Guardonats 2018

ENLLAÇOS D'INTERÈS: