Actualitat

Taula de la Indústria 4.0 pel Sector Tèxtil

Invitació: Digitalitzem el Sector Tèxtil

 

 

L’Ajuntament de Terrassa està implementant les accions del PLA D’ACCIÓ SECTORIAL DE LA INDÚSTRIA 4.0, ho està fent apropant a les empreses tot un seguit d’acceleradors del procés de digitalització empresarial. D’aquesta manera vol contribuir a crear les condicions perquè les empreses estiguin  millor posicionades quan es produeixi l’estímul de la demanda que alguns especialistes ja visualitzen.

 

Com a empresaris proactius del sector tèxtil que sou, us volem presentar una de les accions que estem desenvolupant: la creació de la “TAULA DE LA INDÚSTRIA 4.0 PEL SECTOR TÈXTIL”. Aquesta està pensada com un espai d’interrelació d’actors del sector, on es debatran els reptes i les oportunitats que està generant el procés de digitalització al tèxtil.

 

Quins són els avantatges?

 

El debat està orientat a crear un full de ruta consensuat, per guiar la transformació digital de les empreses tèxtils, seguint un procés lògic, tant pel que fa a la introducció de tecnologies d’Indústria 4.0 com d’altres tecnologies, potser menys avançades, però que són necessàries per orientar adequadament la transformació.

 

L’objectiu és que totes les empreses disposeu d’una eina fàcil d’interpretar i d’utilitzar, construïda a partir de les aportacions expertes  d’empresaris i institucions del sector, per saber com avançar en aquest procés de transformació digital que, finalment, ha de permetre impulsar la competitivitat de les empreses.

 

Es tracta d’un objectiu ambiciós al que, com a empresari o institució experta, et volem convidar a participar activament. D’aquesta manera les necessitats de la teva empresa també seran considerades, i podràs conèixer exemples i casos d’èxit d’incorporació de tecnologies al sector. Alhora que, com a empresa participant, tindràs l’oportunitat de beneficiar-te d’un servei de consultoria gratuït per a la definició d’un pla de transformació digital (places limitades).

 

Quan tindrà lloc? 

 

La taula tindrà lloc en format virtual el proper dia 25 de març a les 9h, pots inscriure’t en aquest enllaç. El plaç d'inscripció és fins el 16 de març.

 

Esperem poder comptar amb la teva participació!