Actualitat

Quan l'empresa fa esport, l'esport fa empresa

Terrassa acollirà la primera edició de CORPORATE GAMES a Catalunya, sent, per tant, la ciutat pionera a obrir camí a empreses i corporacions perquè puguin incorporar la pràctica esportiva com a element actiu en l'aposta per la responsabilitat social corporativa.

Als CORPORATE GAMES es combina la pràctica esportiva i la responsabilitat social, la cultura corporativa i solidària, la promoció empresarial i l'amistat.
La celebració dels Corporate Games els dies 13,14 i 15 de setembre de 2019 es convertirà en un dels esdeveniments esportius i socials més rellevants dels darrers anys a Terrassa. Això suposa:

  • A nivell extern, l’evidència del compromís de la ciutat i de la seva comunitat empresarial amb la cultura corporativa i la responsabilitat social d'empresa.
  • A nivell intern, constitueix una excel·lent oportunitat per donar més visibilitat a la identitat corporativa del nou model organitzatiu FEM Ajuntament i reforçar el compromís emocional del personal amb la nostra organització.

Més enllà de guanyar o perdre, l'objectiu d'aquests jocs és contribuir al bon clima laboral, a reforçar l'esperit d'equip entre les persones participants i a generar sinergies i col·laboracions entre participants, tot en el marc d'un ambient lúdic i saludable.

Imatge Corporate Games