Notes de Premsa

El Cercle de Joves Empresaris recolza la necessitat d’implicar el sector empresarial per la finalització de la B40 fins a Sabadell

Hoya: “Per trams de la B40 com el d’Abrera-Terrassa es va fer front comú dels municipis afectats per les obres de l’autovia orbital i representants de Cecot i de la Cambra de Comerç de Terrassa. Entenem que per al tram Terrassa-Sabadell també seria una fórmula adient i amb més força”.

Aquesta setmana el grup Junts per Terrassa ha traslladat a l’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa la necessitat d’establir un compromís polític i empresarial respecte del quart cinturó cap a Sabadell.

Una proposta que el Cercle Cecot de Joves Empresaris considera oportuna donat que la finalització d’aquest tram de l’orbital B40 tindrà conseqüència directa sobre l’activitat empresarial, productiva i econòmica de Terrassa.

En aquest sentit, el president del Cercle, Paco Hoya ha comparat el front comú que el mes de març del 2018 van escenificar mitjançant una reunió a l’Ajuntament de Terrassa els alcaldes i alcaldesses de Viladecavalls, Olesa de Montserrat, Abrera i Terrassa, juntament amb representants de la patronal catalana Cecot i de la Cambra de Comerç de Terrassa, per traslladar de nou el front comú dels municipis i agents socioeconòmics afectats per les obres d’aquesta infraestructura, pel seu desenvolupament i compliment del calendari previst per a la seva finalització.

“Si des de la Cecot hem demostrat la repercussió econòmica que té la finalització d’aquesta infraestructura per la ciutat i per al Vallès, des del Cercle de Joves de la Cecot creiem que la proposta que ha fet JxT per continuar pressionant per la finalització de la infraestructura de manera conjunta Ajuntament i agents empresarials  per al tram Terrassa-Sabadell ens sembla oportuna”, explica Hoya.

El Cercle de Joves Empresaris, es posa a disposició del projecte per tal de sumar esforços per exigir la continuïtat del cinturó, com a mínim fins a la ronda oest de Sabadell, propiciant un flux de trànsit de vehicles òptim, no tallant-lo en plena trama urbana de Terrassa. Un perllongament imprescindible pel correcte funcionament de l’autovia, dotant-la de sentit viari i de comunicació en xarxa.