Acord de col·laboració entre la Cecot i l’Atlètic Terrassa Hockey Club per la prestació de serveis de valor als socis de l’entitat esportiva

Oriol Alba i David Valeriano han formalitzat l’acord mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració a la seu de l’entitat empresarial.
  • Entre altres avantatges, les persones associades a l’ATHC gaudiran d’un descompte en l’oferta formativa de la Cecot, tindran accés directe als serveis d’acompanyament del Centre de Reempresa de Catalunya o podran beneficiar-se de les ofertes que les empreses associades a la Cecot ofereixen mitjançant la plataforma Partnershop.
  • L’acord també estableix la possibilitat de desenvolupar programes formatius centrats en la transmissió dels valors de l’esport d’alt rendiment als equips de treball de les empreses associades a la Cecot.

El secretari general de la Cecot, Oriol Alba, i el director general de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, David Valeriano, han signat un acord de col·laboració que contempla la prestació de diferents serveis que actualment ofereix la Cecot, i als quals tindran accés tant el Club com entitat esportiva com les persones associades a l’ATHC a títol individual: és el cas de Partnershop, la web d’ofertes i descomptes de les empreses associades a la Cecot que ofereixen als usuaris serveis i productes de tot tipus amb condicions avantatjoses; o l’assessorament i acompanyament mitjançant la figura d’un consultor del Centre de Reempresa de Catalunya en processos de compravenda de negocis per als socis del Club; el conveni també integra altres serveis com la borsa de treball i el descompte en l’ampli ventall d’oferta formativa que s’imparteix des de la Cecot.

Aquest conveni és fruit de la bona relació que ambdues entitats ja van iniciar l’any 2018, tant per ajudar a la inserció laboral d’esportistes un cop finalitzada la seva etapa professional, com pel desenvolupament de programes formatius per empreses centrat essencialment en aprofundir en valors com el treball en equip, el sacrifici o la confiança en un mateix, des d’una vesant totalment dinàmica i pràctica; en aquests programes que es van poder desenvolupar durant el 2018 i el 2019, els participants feien l’exercici d’adaptar al seu dia a dia els paràmetres que apliquen els esportistes d’elit com ara el treball sota pressió, l’adaptació als canvis i l’aprenentatge dia a dia de noves tècniques per a millorar el rendiment personal i el de l’equip.

El Secretari General de la Cecot expressa que “amb aquesta col·laboració volem promocionar l’activitat de l’esport en el món de l’empresa per tal de transmetre al teixit empresarial l’aplicabilitat dels seus valors als seus equips de treball. La formació i l’esport formen un nexe d’unió automàtic on el treball en equip, la motivació, l’esforç, etc., són valors d’alta importància per a organitzacions i empreses d’èxit, que troben en l’esport la seva màxima expressió. Malauradament, la irrupció de la Covid-19 ha obligat a evitar el contacte social i aturar la major part d’activitat formativa en equip i les trobades presencials en espais com ara els de l’ATHC, però en la mesura que la situació pandèmica millori i ho permeti, tenim previst reprendre aquestes formacions de cohesió d’equip de manera presencial”.

Per la seva part, el director general de l’Atlètic Terrassa Hockey Club ha explicat que “hem volgut  renovar i continuar l’acord que tenia l’Atlètic amb la Cecot per seguir fomentant, dins del Club, les formacions tant per als membres de l’staff com per als nostres socis/es. I a més podrem generar sinèrgies entre les dues entitats tant pel que fa referència als espais de formació, a les promocions o als convenis de pràctiques entre d’altres. És important cooperar amb altres entitats i establir relacions d’aquest tipus perquè fruit del treball conjunt sorgeixin altres iniciatives que acabin millorant la prestació del servei global als nostres socis i sòcies ”.