Cecot Home

WEBINAR: T'ajudem a iniciar o consolidar la teva internacionalització

Informació

ACCIÓ convocarà properament els ajuts pels Cupons a la Internacionalització 2020. Per tal d’ajudar a les empreses en el seu procés d’internacionalització en l’etapa post Covid-19, us oferim la possibilitat de poder comptar amb ajuts d’assessors externs per tal de definir el vostre Pla de Promoció Internacional o iniciar o consolidar la vostra xarxa d’agents o distribuïdors en els mercats internacionals.

En el proper webinar t’expliquem com et podem ajudar. Per assistir al webinar, que es fara on-line aprofitant la plataforma Zoom, caldrà emplenar la inscripció per a la sessió. Posteriorment s’enviarà el codi d’accés.

Els Cupons a la Internacionalització permeten contractar serveis a la Internacionalització, pagant només un 20% del seu cos.
 

  • Com et poden ajudar en la teva internacionalització?
  • Necessites fer un Pla de Promoció Internacional PPI, o fer una recerca d’agents o distribuïdors, contactar amb clients finals, etc.
  • Com ho han fet altres empreses catalanes?
     

PONENT: Àgueda Capafons, consultora especialitzada en comerç internacional a NEMHI, consultoria formada per un equip amb més de 20 anys d’experiència en el món de la pime i del comerç internacional