Cecot Home

WEBINAR: Evolucionar per sobreviure en temps de COVID–19 | 4 experiències de disrupció en moments d'alta complexitat

Informació

 

4 emprenedors disruptius ens explicaran com han reorientat amb èxit les seves empreses durant la crisi pel COVID-19.

Donarà la benvinguda i presentarà la sessió en Pol Fantoba, president del Club Cecot de Màrqueting i Vendes.

Moderarà el debat  Jordi Altimira, Inversor i Emprenedor.

                                                                                  —————

NANNYFY amb Clàudia de la Riva

Nannyfy és una app que connecta famílies amb cangurs de confiança i que amb el COVID s’han reinventat per ajudar a les famílies amb la cura i també l’educació amb les e-activities adreçades a nens de 4 a 12 anys i que combinen entreteniment i aprenentatge amb cangur especialistes de cada matèria i classes virtuals d’un màxim de 7 nens.  En aquests moments estan desenvolupant la Nannyfy TV.

YOLEO amb Jesús Hernán

Yoleo és una plataforma digital escolar que motiva a llegir els alumnes d’entre 6 i 16 anys i permet als professors i la família tutoritzar la lectura. Amb la crisi del COVID l’empresa va oferir la plataforma en obert des de març fins a final de curs. Això va suposar una augment del 250% d’escoles i usuaris que utilitzen la plataforma. Com a conseqüència el 95% de les escoles que eren clients han renovat i dels nous usuaris s’han incrementat un 200% les previsions de l’any anterior, doblant la facturació. També s’ha internacionalitzat la plataforma.

CUIDEO amb Roberto Valdés

Cuideo és una startup, fundada a Barcelona el 2016, que s’ha convertit en una plataforma digital líder en el sector de cures a domicili. Gràcies a un sistema de matching posa en contacte a usuaris i cuidadors en poques hores tenint en compte la patologia de la persona dependent i la experiència del professional Aquest 2020 té com a objectiu atendre a 25.000 famílies i generar una facturació de 30 milions d’euros, el doble que l’any anterior.

PONTEMASFUERTE.COM amb Pablo Gamalero

Projecte consolidat amb 10 anys al mercat que amb la pandèmia s’ha reinventat perquè dels tres principals canals de venda (online, distribució i botigues físiques), els dos últims van quedar molt tocats pel tancament dels gimnasos. Durant la crisi del COVID-19 s’ha reforçat la introducció de productes d’alimentació saludable i també s’ha potenciat un nova línia, els accessoris esportius per a l’entrenament a casa. Ara s’està treballant per incorporar una secció de productes frescos amb logística pròpia inclosa.