Cecot Home

Retail Tour Amsterdam

Informació

Torna el Retail Tour de Cecot Comerç! Aquest 31 de maig i 1 de juny de 2023, acompanya’ns a Amsterdam per conèixer de primera mà les tendències més inspiradores d'una de les ciutats amb més tradició comercial. Durant la visita podrem apreciar com es combina meravellosament el comerç local, un gran assortit de centres comercials i els millors mercats del món a l'aire lliure.

 

Cecot Comerç organitza una nova edició del Retail Tour. Es tracta d’una visita de treball al comerç més innovador i d’avantguarda dels Països Baixos els dies 31 de maig i 1 de juny de 2023.

El Retail Tour Amsterdam comptarà amb una guia especialitzada, la Cristina Carvajal, que mostrarà els principals eixos comercials d’Amsterdam, tenint en compte les preferències dels inscrits.

El Retail Tour no té cost per a les empreses sòcies de la Cecot, però els inscrits hauran d'assumir les seves despeses de transport, allotjament i àpats. Per les empreses no associades, el Retail Tour tindrà un cost de 100 euros, a banda de les despeses del viatge