Cecot Home

ONLINE WEBINARS: Desapareixerem els comercials? Potser no, però estem en temps de descompte...

El següent webinar pretén donar resposta als dubtes que s'estan generant al voltant dels equips de venda i les acccions comercials per l'impacte de la COVID-19 però que, d'alguna manera, ja estaven sorgint amb l'augment de l'ús de les tecnologies o nous canals de venda.

Informació

Escriu la Montserrat Soler al Viaempresa.cat que "Viurem temps difícils, i el repte que tenim els comercials en aquests moments és doble: per una banda, poder demostrar a la pròpia empresa que som imprescindibles per generar negoci i que tenim una estratègia per fer-ho, i per l’altra, fer veure als clients que ens necessiten per construir junts la nova realitat i que els podem donar respostes".  

Recordo a la comercial d’una empresa multinacional de Barcelona, a qui vaig acompanyar a visitar clients, un matí pre-covid-19. Quan ens acomiadàvem, li vaig preguntar quins clients visitaria l’endemà, i em va dir que aniria a Tortosa a fer un arròs amb un client. No em va donar temps a preguntar-li, perquè només veient-me la cara, ja em va respondre: “No, no és un client important, ni necessari ni rendible anar-hi, ni ens aportarà negoci ni noves oportunitats, però ara ens han condicionat el variable a un nombre mínim de visites, i és el que faig, visites sense sentit, fins que algú se n’adoni de l’error”. 

Ponent: Montserrat Soler, assessora de vendes a la Cecot

Llicenciada en Geografia i Història i Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona. Màster en Formació i Consultoria a les Organitzacions per IL3-UB. Màster en Desenvolupament Organitzacional per l'Institut per al D.O. de la Universitat de Tel-Aviv.
Compta amb més de 20 anys d'experiència com a venedora i responsable d'equips comercials.
Com a consultora i formadora especialitzada en venda tàctica, ha treballat amb un ampli ventall d'empreses del sector industrial, serveis, financer o retail. Actualment és sòcia i consultora de vendes a PROHABITS-PRO, on segueix treballant tots els aspectes vinculats al món de la venda, com és la professionalització dels equips de vendes, la millora de la seva rendibilitat, l'ús d'eines i indicadors de gestió comercial, el desenvolupament de protocols de venda, o les tècniques de venda aplicades.

Modera: Pol Fantoba, president del Club Cecot de Màrqueting i Vendes

ORGANITZA I COL·LABOREN: