Cecot Home

Jornada: Com aconseguir visibilitat internacional a internet?

Analitzem de la ma d´un expert en marketing digital com aconseguir-ho! Aprofita el Cupons a la internacionalització d’ACCIÓ i contracta el servei en marketing digital amb un ajut del 80%

Internet és ja la principal targeta de presentació de la nostra empresa: més que la presència d’un bon comercial, o les referències de coneguts, moltíssim més que els catàlegs impresos o la nostra presència en fires. Però en mercats internacionals la visibilitat de l’empresa a internet és encara més important, en no tenir la teva empresa presència permanent o  referències locals. Necessites que trobin el millor quant et busquen. I al mateix temps, que trobin alguna cosa adaptada al seu mercat. La visibilitat es converteix en un factor molt important en la nostra estratègia d’imatge i màrqueting.

Tal  i com  ha succeït  en els darreres  3 anys,  està  previst  que  properament ACCIÓ obri  la  convocatòria  pel  ajuts  dins  del Programa  de  Cupons  a la Internacionalització. (Les empreses que al 2017 hagin exportat menys del 15% de la seva facturació)

El programa de cupons a la internacionalització d’ACCIÓ, us permet contractar serveis de professionals experts acreditats per la nostra entitat, que al mateix temps està acreditada per ACCIÓ.

En la Jornada explicarem el funcionament dels Cupons a la Internacionalització i podràs demanar pressupost per als serveis que t´interessi i recorda que el 80% està subvencionat per ACCIÓ, sempre que es contracti a través de la nostra entitat.

10:00h                  Benvinguda. Sr. Josep M. Campanera. Director Promoció Internacional.

10:10h                   Com aconseguir visibilitat internacional a Internet ? Sra. Marta Torres. Consultor especialitzada en Marketing digital. Gerent de SerMa Direct.

  • Conceptes clau per a la definició de l’estratègia digital adequada en funció de les necessitats de l’empresa.
  • La importància del web a nivell nacional i internacional.
  • Com orientar el web al client potencial.
  • Posicionament web SEO/SEM a d’altres països. Factors clau per obtenir contactes internacionals.

11:20h               Presentació del programa de Cupons 2018. Sr. Josep M. Campanera.

11:40h               Col·loqui.

12:00h              Cloenda de l’acte.

Les places són limitades a la capacitat de la sala i s’assignaran per ordre d’inscripció.