Cecot Home

Els minerals crítics responsables: Per què els Business Angels han de considerar aquesta nova oportunitat d’inversió?

Més informació

La inversió en minerals crítics és una nova oportunitat per a Business Angels i Family Offices, ja que aquests minerals són essencials per a la producció d'automòbils elèctrics, renovables, hidrogen, energia nuclear, biotecnologia, internet i intel·ligència artificial. La Unió Europea insta a escalar la producció i consum domèstic de minerals crítics i la Península Ibèrica posseeix les majors recursos i reserves a Europa per al desenvolupament d'aquest tipus de mineria.

Els Business Angels juguen un paper estratègic ja que aquest mercat presenta models d'inversió i multiplicadors de retorn equivalents als mercats de les startups tecnològiques. Per ajudar a navegar en aquest mercat emergent, BANC ha organitzat un esdeveniment compost per una conferència i una proposta d'inversió en minerals crítics responsables a la Península Ibèrica.

Agenda:

10:00h – 10:15h Presentació – Representant de BANC

10:15h – 11:00h Conferència: “Una introducción Esencial a la Inversión en Minerales Críticos Responsables para Business Angels” – Dr. Arnoldus M. van den Hurk

11:00h – 11:20h Pitch: “Oportunidad de inversión en Tierras Raras y Titanio” – Lluís Puig

11:20h – 12:00h Networking i cafè