Cecot Home

Conferència David Meca -Expert en coaching i lideratge

S'acosten els Corporate Games de Terrassa, a celebrar el cap de setmana del 13 al 15 de setembre.
Us proposem com a inauguració una conferència motivacional a càrrec de David Meca, expert en coaching i lideratge. Guanyador de 28 ors en Campionats Mundials de Natació i més de 100 títols internacionals de llarga distància.
També comptarem amb altres xerrades al voltant de l'empresa, l'esport i la nutrició.

PROGRAMA:

9:00 h Acreditacions de les empreses i persones participants.
9:30 h Benvinguda institucional a càrrec de l'Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, del President de la Cecot, Antoni Abad, i de la Diputació de Barcelona.
9:45 h Conferència motivacional a càrrec de DAVID MECA, expert en coaching i lideratge. Guanyador de 28 ors en Campionats Mundials de Natació i més de 100 títols internacionals de llarga distància.
11:00 h Coffee break.
11:30 h "L'esport com a eix vertebrador per a una empresa saludable" amb Miguel Cardenal, responsable de Desarrollo Internacional de MEDIAPRO, Alba Torredemer, Coordinadora Corporativa de Health&Safety d'AZBIL TELSTAR TECHNOLOGIES, i Martí Juanola, Director de la Delegació de Catalunya i de FCC - Àrea de Medi Ambient.
12:15 h "La nutrició com a pilar fonamental de la salut de les persones treballadores i per a la pràctica esportiva" amb Ander Mirambell, esportista d'elit d'skeleton, Emma Cortès, nutricionista del Centre Salut i Més del Consorci Sanitari de Terrassa, i Carlos Neila, CEO de DIET BOX.
13:00 h Entre tots i totes farem un 21!
13:30 h Cloenda.