Cecot Home

Com integrar Linkedin en els processos de venda de la meva empresa

Informació

 

LinkedIn és una de les plataformes socials més grans del món i s'ha convertit en una eina imprescindible per als professionals de les vendes. Prenent consciència del creixement i rendiment d’aquesta plataforma en els darrers anys, ens ha semblat molt oportú iniciar el cicle #MkVDays, impulsat pel Club Cecot de Màrqueting i Vendes, amb un monogràfic sobre Linkedin, amb especial atenció al Sales Navigator.

Iniciarem la sessió amb La Sandra Arcos, assessora en màrqueting i negocis digitals de la Cecot, ens oferirà un overview per situar l’audiència envers la importància ai rellevància de l’ús de Linkedin.

També ens diferenciarà estratègies de branding i captació i la correlació entre ambdues i com el Sales Navigator pot esdevenir un instrument més integrat en l’estratègia de màrqueting empresarial.

D’altra banda, comptarem amb Diego Haberkorn, consultor especialitzat en Linkedin, Sales Navigator i en generació de leads B2B. En Diego ens explicarà, d’una manera molt dinàmica i amb exercicis pràctics, com Linkedin pot ajudar a fer créixer les nostres empreses, principalment en l’àmbit de la pime, com es pot construir una bona xarxa de contactes, també destacarà la importància de tenir un bon perfil de linkedin i com ens podem fer visibles davant els clients amb els quals voldríem treballar.