Cecot Home

Bon govern corporatiu

Un ensenyament evident que ens deixa la recent crisi econòmica és la necessitat de reforçar i millorar el govern corporatiu. En aquesta sessió es proposa un conjunt de reflexions i mesures pràctiques per al bon govern corporatiu en general, així com determinades aplicacions específiques per a les empreses familiars, les institucions financeres, les organitzacions no lucratives i els organismes de les administracions públiques.

La sessió dirigeix el seu enfocament al conseller, al membre d'un òrgan de govern i la intenció és oferir-li eines, compartir experiències i plantejar-li qüestions que li serveixin en l'objectiu de millorar la seva aportació al consell. La funció del conseller incorpora en l'actualitat exigències creixents de professionalització i és objecte de sever escrutini per part dels grups d'interès que demanen majors nivells de transparència i la incorporació de les millors pràctiques de bon govern.

Per abordar tots aquests aspectes comptarem amb en Xavier Subirats Alcoberro, economista, membre del Comitè Permanent del CEC i de l’ACCID. IBCS ® Certified Consultant per a Espanya. President del Registre d'Experts Comptables de Catalunya (RECC).