Actualitat

Iniciem avui la primera d'un seguit de reunions periòdiques amb l'Ajuntament de Terrassa per col·laborar proactivament en la recuperació econòmica

Alba: "Un dels meus objectius al capdavant de la secretaria general de la Cecot és reforçar i potenciar la cooperació publicoprivada per desenvolupar projectes estratègics de ciutat. I així ho he expressat avui a l'alcalde Ballart".

Aquest migdia, el president de la patronal Cecot, Antoni Abad i el secretari general, Oriol Alba, s'han reunit amb l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i la Tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, a les dependències de l'Alcadia, per tractar de temes d'interès per ambdues entitats.

La reunió d'avui pretén ser la primera d'un seguit de trobades periòdiques entre la Cecot i l'Ajuntament, per tal de sumar sinèrgies i col·laborar en aquells temes o àmbits de comú interès com ho pot ser la mobilitat, el comerç, polígons industrials, sol industrial, generació d'activitat econòmica tractora o la ocupació; per posar-ne alguns a tall d'exemple.

Oriol Alba manté que "tenim per davant grans reptes al territori tant en l’àmbit econòmic, com en el productiu i el social. De fet ja els teníem a principis d’any i el que ha provocat la irrupció de la Covid-19 és agreujar-ne alguns i aflorar-ne d’altres. Estem vivint un 2021 amb moltes incògnites, i crec que la Cecot i l’Ajuntament de Terrassa tenim un repte comú, a nivell institucional, que és evitar quedar paralitzats davant les incerteses i estic convençut que trobarem la manera de col·laborar proactivament per anar-les concretant i gestionar-les en benefici de la ciutadania i de les empreses".

Iniciem avui la primera d'un seguit de reunions periòdiques amb l'Ajuntament de Terrassa per col·laborar proactivament en la recuperació econòmica