Actualitat

Obriu les portes de la vostra empresa al públic familiar i formeu part de TurismeIndustrial.cat

Logo Industria Activa
La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) és l’associació de municipis que, sota la marca comercial TurismeIndustrial.cat agrupa l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya. Gairebé 100 museus, centres d'interpretació, empreses i altres equipaments de 56 municipis d'arreu del territori amb 1.100.000 de visitants anuals, 7.000 socis del Club XATIC i més de 2.000 activitats organitzades cada any

La XATIC també gestiona i promou el Programa Indústria Viva, una iniciativa que promou la visita a empreses i permet conèixer en directe els processos de fabricació de qualsevol  producte. Indústria Viva és un programa innovador i pioner a escala nacional per acostar el turisme industrial al públic familiar, estudiants, escoles i col·lectius professionals. Tal com ja succeeix en altres països europeus, la visita a empreses en actiu és un mitjà utilitzat per les millors marques per promoure els seus productes, fidelitzar clients, incentivar la creació de vocacions professionals en els més joves, crear dins l’empresa una cultura oberta i propera així com reconèixer i valorar els propis treballadors. Ser membre d'aquest programa, permet a l'empresa, cooperativa o taller artesà,  aprofitar tots els canals de difusió de la XATIC, formar part d’una entitat pública on l’objectiu principal és la promoció econòmica a través del turisme. 

Aquest any, en el marc de la 4aSetmana del Turisme Industrial a Catalunya del 2 al 10 de novembre, la XATIC us proposa participar en la Jornada de Portes Obertes a les empreses de Catalunya.

La participació en aquesta jornada es proposa per a totes les empreses participants per al dia 9 de novembre de 10 a 14 h. No obstant i això, i a conveniència de cada centre productiu, es poden establir altres dies i franges horàries al voltant d'aquella data.

Si valoreu positivament la idea d'obrir les vostres portes, tant si és dins la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya, com si us plantegeu crear un programa de visites més permanent, ho podeu informar responent aquest formulari.

Per tal que conegueu més i millor la iniciativa, us podeu descarregar el dossier de premsa de la XATIC, així com la presentació del programa Indústria Viva de visita a empreses en actiu que permetran situar la nostra associació en el context del turisme i la promoció econòmica als municipis que en formen part.

Podeu trobar tota la informació relativa a la nostra associació al lloc web http://www.xatic.cat

 

Per qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb:
Jordi Úbeda
T. 34 933 682 378
jordi@zelig.cat

Imatge d'una Jornada de Portes Obertes d'una empresa en el marc de l'Indústria Viva